top of page

VVS 

Vi utför allt inom vvs!

 

 • Service med jour

 • Felsökning

 • Projektering

 • Totalentreprenad 

 • Energiutredningar

 • ROT

 

Vi  på VVS-Vattentec AB hjälper gärna till med felsökning av era installationer.

Vi har lång erfarenhet av allt från små reparationer till stora totalentreprenader. Hos oss får du Säker Vatten utbildade och auktoriserade rörmokare.

Vi är väldigt engagerade inom vvs service, det finns alltid en lösning på varje problem. Vi har många års erfarenhet av service, detta medför att vi kan hjälpa dig på ett professionellt sätt och lämna dig nöjd som kund.

Vi tecknar gärna serviceavtal!

Vår entreprenadverksamhet består mycket av nyproduktion av hus, stambyten, installation av värmepumpar, fjärrvärmecentraler, fläktrum samt återvinning av energi.

Vi arbetar även inom ROT, främst åt byggbolag och privatpersoner.

Vanliga arbeten är allt ifrån små blandarbyten, läckande kranar eller droppande toaletter till kompletta badrumsrenoveringar,  konverteringar till vattenburna värmesystem, såsom golvvärme installationer och radiatorer.

Vi har bred erfarenhet av energiutredningar samt energieffektiviserande åtgärder och lämnar gärna referenser för större projekt vid efterfrågan.

Vi projekterar allt ifrån Värme- till Kyl-anläggningar och system!

Vi verkar främst inom Eskilstuna, Kvicksund, Västerås, Strängnäs Enköping Arboga och Köping men har även mycket kunder i Söderälje och Stockholm 

Industrirör

Vi är ett industrisvetsföretag sedan starten 2003!

Vi utför bland annat:

 • Fjärrvärmeinstallationer, kulvertarbeten, undercentraler och värmeväxlare.

 • Installationer inom tillverkande industri, maskininstallationer med tryckluft, gaser, ånga, emulsion med mera.

 • Installation av stora värme och kylanläggningar åt fastighetsbolag, energibolag och industrier.

 • Projektering, installation och service av fastighetsvärmepumpar för värme och kylproduktion. Processkyla med geokyla som energikälla mm. 

 • Återvinning av energi är något vi särskilt brinner för! Vi har hjälpt många företag och organisationer med att energieffektivisera. Resultaten har blivit stora besparingar av energi. Referenser finns på förfrågan.

Rörsvetsning

Vi utför rörsvetsning och tillverkning av tryckbärande rörledningar. Vi kvalitetssäkrar vår rörsvetsning enligt ISO 3834-2 och vår personal innehar EN287 svetscertifikat i de flesta förekommande material. Vi har kvalificerade svetsprocedurer WPQR för MMA, gassvetsning, Tig svetsning och hårdlödning samt certifikat för lödning av medicinska gaser.

Vi verkar främst inom Eskilstuna, Strängnäs, Västerås och Stockholm med omnejd men åtar oss större entreprenader över hela landet.

Kontakta oss!

Värmepumpar

Vattentec AB är återförsäljare för Thermia värmepumpar. Thermias produkter är tekniskt ledande och väldigt pålitliga. VI kan erbjuda ett av marknadens bredaste och mest intressanta utbud av olika värmepumpar för såväl småhus som större fastigheter.

Kontakta oss för allt gällande värmepumpar!

Projektering

Våra medarbetare har alla lång erfarenhet, välutbildad och certifierad med gedigen kunskap om värmepumpar och projektering. Vi tar hand om hela processen från energiberäkningar, planering till färdig installation med totalansvar för hela processen. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

 

Installation

För oss är det färdiga resultatet en hederssak. Våra installatörer har stor hantverksskicklighet och är stolta över att alltid kunna lämna över en installation, som kommer att fungera klanderfritt och se bra ut i många år framöver.

 

Service

Värmepumpar sköter sig oftast själva, men genom att ge sin anläggning bra service kan driftsäkerheten och livslängden ytterligare förbättras. Om Du redan har en värmepump och ett vattenburet system, kan vi rekommendera att ta kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi på bästa sätt kan förlänga livslängden på en befintlig anläggning

 

 

Reparation och felsökning.

Om olyckan är framme så hjälper vi dig med kostnadseffektiva reparationer. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och vi har jour. 

Vi installerar och servar värmepumpar i Eskilstuna, Västerås, Strängnäs och Stockholm med omnejd. 

Kontakta oss!

bottom of page