top of page

Värmepumpar

atlas_238x500.png

Vattentec AB är återförsäljare för Thermia värmepumpar. Thermias produkter är tekniskt ledande och väldigt pålitliga. VI kan erbjuda ett av marknadens bredaste och mest intressanta utbud av olika värmepumpar för såväl småhus som större fastigheter.

Kontakta oss för allt gällande värmepumpar!

Projektering

Våra medarbetare har alla lång erfarenhet, välutbildad och certifierad med gedigen kunskap om värmepumpar och projektering. Vi tar hand om hela processen från energiberäkningar, planering till färdig installation med totalansvar för hela processen. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

 

Installation

För oss är det färdiga resultatet en hederssak. Våra installatörer har stor hantverksskicklighet och är stolta över att alltid kunna lämna över en installation, som kommer att fungera klanderfritt och se bra ut i många år framöver.

 

Service

Värmepumpar sköter sig oftast själva, men genom att ge sin anläggning bra service kan driftsäkerheten och livslängden ytterligare förbättras. Om Du redan har en värmepump och ett vattenburet system, kan vi rekommendera att ta kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi på bästa sätt kan förlänga livslängden på en befintlig anläggning

 

 

Reparation och felsökning.

Om olyckan är framme så hjälper vi dig med kostnadseffektiva reparationer. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och vi har jour. 

Vi installerar och servar värmepumpar i Eskilstuna, Västerås, Strängnäs och Stockholm med omnejd. 

bottom of page